Rööperifest on Punavuoren oma kaupunginosajuhla, joka järjestetään torstaina 14.8.2014 klo 16-21 Fredrikintorilla ja lähiympäristössä. Ohjelmassa on musiikkia, tanssia, ruokaa, juomaa, taidetta, kasvomaalausta ja paljon muuta mukavaa koko perheelle. Lähialueen yrittäjät esittelevät toimintaansa Punavuorenkadun markkina-alueella. Järjestelyissä on mukana joukko vapaaehtoisia punavuorelaisia asukkaita, yrittäjiä ja yhteisöjä. Alueen asukasyhdistys Punavuoriseura toimii tapahtuman suojelijana.

20. toukokuuta 2013

RööperiFest 2013

Hei kaikki Punavuorelaiset ja muut stadilaiset! Nyt olemme taas kokoontuneet suunnittelemaan tulevia RööperiFestejä! Tänävuonna järjestämme ne torstaina 15.8! Olemme jo päässeet pitkälle suunnitelmissa järjestää kaikille teille niin hienot bileet ettette uskokkaan! Ideoita on sadellut ja niitä ollaan kirjoteltu muistiin ja mietitään mitkä kaikki pystytään toteuttamaan!

Esiintyjä ehdotuksia otetaan vastaan! Eli jos soitat jotain kivaa soitinta yksiksesi tai mukavassa kokoonpanossa ja haluaisit ehdottomasti tulla esiintymään RööperiFestiin, niin infoa tänneppäin! Voitte ottaa suoraan yhteyttä minuun osoitteeseen tyra.therman@gmail.com!

Terkuin
Tyra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti